Om ­oss

Huntspot.no er en markedsplass for jakttilbud av særskilt og eksklusiv karakter. Huntspot legger til rette for salg og formidler jakttilbud på vegne av grunneiere. Det er grunneierne som eier rettighetene til jaktressursene, og […]


Huntspot.no er en markedsplass for jakttilbud av særskilt og eksklusiv karakter. Huntspot legger til rette for salg og formidler jakttilbud på vegne av grunneiere. Det er grunneierne som eier rettighetene til jaktressursene, og som fastsetter lokal forvaltning, regler for jaktutøvelse og priser på jakttilbud. 


Vårt mål er å presentere tilbudene ved bruk av relevant informasjon slik at jeger skal gis et godt beslutningsgrunnlag innen et eventuelt kjøp.


Alle tilbud på vår nettside legges ut for salg på åpent anbud. For å legge inn bud på våre tilbud må man opprette en profil med brukernavn og personlig passord. For at tjenesten skal virke må man ha norsk telefonnummer. Med registrert brukerprofil  er det bare å starte budgivningen på et ønsket jakttilbud. Det til enhver tids gjeldende bud er åpent for innsyn inntil budfristen er gått ut.


Huntspot eies og driftes av selskapet Fishspot AS.


Har du et jakttilbud som du ønsker å legge ut for salg så ta kontakt med oss på


post@huntspot.no