Elgjakt på Meraker Brug – åpner for bud i medio mai

Elgjakt på Meraker Brug – åpner for bud i medio mai

Meraker Bruk tilbyr eksklusiv og tilpasset elgjakt i et 500 000 daa stort område med stor elgbestand.  Jegere får oppleve spenning og nære møter med skogens virkelige storvilt i følge med egen jaktguide og hund, hvor det jaktes med løshund. Jakten akkompagneres med opphold i ærverdige omgivelser med høy standard på bosted og servering. Alt er tilrettelagt for at du skal få den beste jaktopplevelsen!

 

Beskrivelse av jakttilbud

Passer for grupper: 2-8 personer |  Periode: Etter avtale  |    Kvote: Etter avtale.  Pris: På forespørsel.

 

Meraker Brug har lange tradisjoner med å tilby skreddersydde jaktpakker med svært høy standard. En jakt hos Meraker Brug er tilpasset den enkelte gruppe med fokus på den gode jaktopplevelsen og et minneverdig opphold. Med store og imponerende jaktmarker, nydelig natur og en tett elgbestand ligger alt til rette for at du, sammen med gode venner og kolleger, får oppleve en minnerik jakt og samtidig nyte komfort og avkobling.

 

Under jakten vil du som jeger følges opp av en egen jaktguide med hund hvor du får oppleve løshundjaktens spenning. Jakten skjer i et stort og meget variert jaktterreng som inneholder svært attraktive biotoper for viltet. Alt fra tette plantefelt, urskog, og åpne partier med myr, til furuskog omkranset av fjell gir godt beite og gode gjemmesteder. Området er kjent for å ha en produktiv elgbestand.

 

Under oppholdet bor man  i ærverdige omgivelser på Brugetsgården eller Renaa Gård der innlosjering og servering holder høy standard. Maten som serveres er lokal og tilberedt av dyktige kokker.

 

Hos Meraker Brug er alt av kost og losji, erfarne jaktguider og hunder er inkludert.

 

Video: Guidet elgjakt på Meraker Brug

 

Kontakt Meraker bruk for mer informasjon og booking.

Kontaktinformasjon

Meraker Brug

Tlf. 74 81 49 00  | E-post: post@merakerbrug.no  |  Følg på Facebook

 

Se bilder fra elgjakt hos Meraker Brug