Villreinjakt ­i ­Rondane ­Nord. ­1 ­fritt ­dyr, ­med ­guide, ­overnatting ­og ­gode ­overgangsavtaler. ­BUDFRIST: ­19.06.2020

Fallet Nordre tilbyr jaktpakke med fellingstillatelse på ett valgfritt dyr, overnatting med selvhushold i egen leilighet og jaktguide i 4 dager.

Ett fritt dyr i Rondane Nord selges til enkeltjeger med mulighet for jaktovergang. Tildelt dyr kan felles på overgang innen de deler av Rondane Villreinområde som ligger innenfor Dovre og Folldal kommuners grenser. Jakta inkluderer guiding og overnatting.


Budfrist 19. juni 2020, kl. 20.00 – Utropspris 35 000,-


Beskrivelse av jakttilbud

Fallet Nordre tilbyr eksklusiv villreinjakt i Rondane Nord. Villreinen i dette området er regnet som den opprinnelige fjellreinen. Og kjent for å være utfordrende å jakte på.


Jaktpakken inneholder tillatelse til felling av ett valgfritt dyr, overnatting med selvhushold i egen leilighet på gården og jaktguide i 4 dager. Pakken gjelder fra og med mandag 24.august – til og med torsdag 27.august. Perioden er angitt for å kunne benytte jaktovergang til Dovre.


Jaktpakken selges til enkeltperson som gis mulighet for jaktovergang. Tildelt dyr kan på overgang felles innenfor den delen av Rondane Villreinområde som ligger innenfor Dovre og Folldal kommuners grenser. Overgang til Dovre og Grimsdalen Statsallmenning gjelder kun i ukedagene mandag til og med torsdag. Øvrige områder gjelder overgang alle dager.


All jakt skal foregå etter nærmere angitte føringer og kontraktfestes.


Transport av felt dyr ut av fjellet kan tilbys på forespørsel. Transport skjer ved bruk av hest. Pris på tjenesten, avhengig av avstand til fellingssted, koster mellom 3000 – 6000 kr. Tjenesten leies inn av ekstern tilbyder.


Fra jaktterrenget. Foto: Fallet Nordre.

Overnatting i egen leilighet er inkludert i jaktpakken.

Jeger bor da på det store stabburet, idyllisk plassert på gårdstunet til Fallet Nordre. Stabburet har 2 leiligheter fordelt på 2 etasjer. Begge leilighetene har 3 soverom og 6 senger. Fullt utstyrt kjøkken, stue med sofakrok og TV, bad og WC.

Herfra er det enkel tilkomst til jaktområdene.Guidet jakt.

Jeger guides av vertskapet som har stor lokalkunnskap om terrenget og dyrenes trekk. 4 dager med guide er inkludert i prisen.


Dersom det er ønske om å benytte jaktpakken i annet tidsrom enn beskrevet, ev. ønske om flere overnattingsdøgn og/ eller guiding utover beskrevet periode kan dette leies som tillegg. Avtaler gjøres direkte med Fallet Nordre.


Periode: 20.august – 14.september. | Antall våpen: maks 1 | Kvote 2020: 1 fritt dyr).


Budfrist 19.06.2020 | Utropspris: kr 35 000,- | Minstebeløp ved budøkning: kr. 2 000,-

Jeger bør være i normalt god form da jaktområdet kan by på stedvis utfordrende terreng. Kjøtt fra felt dyr tilfaller jeger.Dørålen i Rondane. Foto: Fallet Nordre.

Bestemmelser

Fallet Nordre forbeholder seg retten til å anta eller forkaste ethvert bud! Innkommende bud vil bli behandlet fortløpende ved avsluttet budrunde – med beskjed til “budvinnerne” innen kort tid. Avtale for leie gjøres så direkte mellom utleier og leietaker.


Betingelser for leie

  • Jakten leies ut for angitt periode (f.o.m. 20/8 – t.o.m. 14/9) til prisen av antatt bud.
  • Prisen dekker jakt på tildelt kvote og fellingsavgifter, guidet jakt og overnatting i 4 dager. Veiavgifter er ikke inkludert.
  • Guidet jakt og overnatting inkludert i jaktpakken er 4 dager i angitt periode (f.o.m. 24/8 – t.o.m. 27/8).
  • Inntil 1 gevær er inkludert i prisen. Jeger må påse at det legges frem dokumentasjon som viser at jegeravgiften er betalt, storviltprøve bestått og treningskudd avlagt, til rettighetshaver.
  • All jakt skal utøves i henhold til Villreinutvalgets retningslinjer, utformet som jegerkontrakt.
  • Framleie er ikke tillatt.
  • Jaktleien skal være overført til Fallet Nordres konto innen 1.august i jaktåret. Jaktleien skal sikres via underskrevet kontrakt mellom utleier og leietaker. Fallet Nordre utformer kontrakten. Kontrakten for leieperioden skal være underskrevet innen 1. august 2020.

Tilbyder

Fallet Nordre er en liten turistbedrift som ligger i enden av Grimsdalen i Folldal kommune. Gården Fallet Nordre ligger like ved Nasjonal Turistveg Rondane, og er et glimrende utgangspunkt for turer i Grimsdalen og i Rondane Nasjonalpark og Dovrefjell Nasjonalpark.


Gården er ca. 250 år gammel, og tilbyr overnatting med alle fasiliteter. Vertskapet på Fallet Nordre ønsker hjertelig velkommen til et hyggelig opphold, enten av kort eller lang varighet, i vakre og rolige omgivelser.


Kontakt

Fallet Nordre

v/ Kjetil Streitlien.

Tlf.: 452 12 390 | E-post: post@falletnordre.no | Nettsted: Fallet Nordre | Følg på Facebook