Villreinjakt ­i ­Rondane ­Nord. ­1 ­fritt ­dyr ­selges ­med ­gode ­overgangsavtaler.

Fallet Nordre tilbyr jaktpakke med fellingstillatelse på ett valgfritt dyr, overnatting med selvhushold i egen leilighet og jaktguide i 4 dager.

Ett fritt dyr i Rondane Nord selges til enkeltjeger med mulighet for jaktovergang. Tildelt dyr kan felles på overgang innen de deler av Rondane Villreinområde som ligger innenfor Dovre og Folldal kommuners grenser.


Pris 17 000,-


Beskrivelse av jakttilbud

Fallet Nordre tilbyr villreinjakt i Rondane Nord. Villreinen i dette området er regnet som den opprinnelige fjellreinen. Og kjent for å være utfordrende å jakte på.


Jeger gis anledning til å felle ett valgfritt dyr. Overnatting med selvhushold i egen leilighet på gården og jaktguide kan tilbys etter avtale med tilbyder .


Jakten selges til enkeltperson som gis mulighet for jaktovergang. Tildelt dyr kan på overgang felles innenfor den delen av Rondane Villreinområde som ligger innenfor Dovre og Folldal kommuners grenser. Overgang til Dovre og Grimsdalen Statsallmenning gjelder kun i ukedagene mandag til og med torsdag. Øvrige områder gjelder overgang alle dager.


All jakt skal foregå etter nærmere angitte føringer og kontraktfestes.


Transport av felt dyr ut av fjellet kan tilbys på forespørsel. Transport skjer ved bruk av hest. Pris på tjenesten, avhengig av avstand til fellingssted, koster mellom 3000 – 6000 kr. Tjenesten leies inn av ekstern tilbyder.


Fra jaktterrenget. Foto: Fallet Nordre.

Fallet Nordre kan tilby overnatting på gården.

Gården Fallet Nordre ligger idyllisk plassert og gir enkel tilkomst til jaktområdene. Gården tilbyr blant annet utleie av leiligheter med 3 soverom og 6 senger, fullt utstyrt kjøkken, stue med sofakrok og TV, bad og WC.Guidet jakt.

Guidet jakt kan tilbys etter nærmere avtale. Jeger guides da av vertskapet som har stor lokalkunnskap om terrenget og dyrenes trekk. Avtaler gjøres direkte med Fallet Nordre.


Periode: 20.august – 14.september. | Antall våpen: maks 1 | Kvote 2020: 1 fritt dyr).


Salgspris: kr 17 000,-

Jeger bør være i normalt god form da jaktområdet kan by på stedvis utfordrende terreng. Kjøtt fra felt dyr tilfaller jeger.Dørålen i Rondane. Foto: Fallet Nordre.


Betingelser for leie

  • Jakten leies ut for angitt periode (f.o.m. 20/8 – t.o.m. 14/9).
  • Prisen dekker jakt på tildelt kvote og fellingsavgifter. Veiavgifter er ikke inkludert.
  • Inntil 1 gevær er inkludert i prisen. Jeger må påse at det legges frem dokumentasjon som viser at jegeravgiften er betalt, storviltprøve bestått og treningskudd avlagt, til rettighetshaver.
  • All jakt skal utøves i henhold til Villreinutvalgets retningslinjer, utformet som jegerkontrakt.
  • Framleie er ikke tillatt.
  • Jaktleien skal være overført til Fallet Nordres konto innen jaktkort skrives ut.

Tilbyder

Fallet Nordre er en liten turistbedrift som ligger i enden av Grimsdalen i Folldal kommune. Gården Fallet Nordre ligger like ved Nasjonal Turistveg Rondane, og er et glimrende utgangspunkt for turer i Grimsdalen og i Rondane Nasjonalpark og Dovrefjell Nasjonalpark.


Gården er ca. 250 år gammel, og tilbyr overnatting med alle fasiliteter. Vertskapet på Fallet Nordre ønsker hjertelig velkommen til et hyggelig opphold, enten av kort eller lang varighet, i vakre og rolige omgivelser.


Kontakt

Fallet Nordre

v/ Kjetil Streitlien.

Tlf.: 452 12 390 | E-post: post@falletnordre.no | Nettsted: Fallet Nordre | Følg på Facebook