Plahtes ­Eiendommer ­– ­Tilrettelagt ­elgjakt

Plahtes Eiendommer tilbyr elgjakt tilrettelagt etter jegerens ønsker.  Store områder med rik elgbestand i et unikt og villmarkspreget område i egen hytte, eller jakt med egne guider og overnatting med fullpensjon i […]

Plahtes Eiendommer tilbyr elgjakt tilrettelagt etter jegerens ønsker.  Store områder med rik elgbestand i et unikt og villmarkspreget område i egen hytte, eller jakt med egne guider og overnatting med fullpensjon i herskapelige omgivelser. Hos Plahte kan elgjakta bli din fullkomne opplevelse.


Beskrivelse av jaktfelt

Plahtes Eiendommer tilbyr ettertraktet elgjakt på en veldrevet eiendom har mange gode elgbiotoper i et helt spesielt landskap. Hos Plahte kan man jakte i terreng som strekker seg fra fjæra og opp til høyfjellet. Her er områder egnet for jakt med både løs- og bandhund, i tillegg til fjelljakt uten hund for de som ønsker det. Bindal har en tett, men sunn elgstamme på grunn av en langsiktig og god forvaltning.


Plahtes Eiendommer legger tilrette jakt tilpasset dine ønsker og behov. Ta kontakt for mer informasjon og en uforpliktende samtale. 


Tilbyder

Plahtes Eiendommer er en av de største privateide eiendommer i Norge med sitt totale areal på 685.000 da.  Disse eiendommene drives med en klar målsetning om å forvalte alle naturressurser på en bærekraftig og langsiktig måte. Her finner man store jaktområder hvor jaktpresset holdes lavt til beste for den lokale viltforvaltningen og for jegernes opplevelser. Tilrettelagte produkter, god standard på utleiehytter og en helhetlig forvaltning av områdets ressurser gjør Plahtes Eiendommer meget attraktivt for sine gjester.


Plahtes Eiendommer ligger mellom Brønnøysund og Namsos, fire timer nord for Trondheim.


Kontakt

Plahtes Eiendommer.

Telefon: (+47) 750 34 028   |  E – post:  post@plahte.no    

Plahtes hjemmesider  |  Følg på Facebook


Se bilder fra Plahtes Eiendommer