Rypejakt ­i ­Horstadmarka ­i ­Bindal ­– ­2 ­perioder ­tilgjengelig ­– ­SOLGT!

Plahtes Eiendommer leier ut småviltjakt med mulighet for rype og skogsfugl på jaktfeltet «Horstadmarka» i Bindal kommune.  Inkludert i tilbudet er jaktrett og bosted i stort historisk hus for inntil for 4 personer […]

Plahtes Eiendommer leier ut småviltjakt med mulighet for rype og skogsfugl på jaktfeltet «Horstadmarka» i Bindal kommune.  Inkludert i tilbudet er jaktrett og bosted i stort historisk hus for inntil for 4 personer i leieperioden. 

 

Jaktfeltet legges ut for leie i to separate perioder. Prisen gjelder for opptil fire jegere med to hunder.

 

Periode 1: 10.september – 17.september. |  Pris: kr 20 000,-

Antall våpen: maks 4. |  Antall hunder: Maks 2.

 

Periode 2: 17.september – 23.september. |  Pris: kr 15 000,-

Antall våpen: maks 4. |  Antall hunder: 2.

 

Totalt areal: ca 40 000 daa.  |  Jaktbart areal: ca 40 000 daa. |  Kvote 2019: Ikke oppgitt.

 

Se kartutsnitt av jaktfeltet

 

Video: Utdrag fra jaktfeltet.

 

 

Beskrivelse av jaktfelt

Horstadmarka er et variert jaktterreng på ca. 40 000 som strekker seg fra ca. 50 til 750 moh. og inneholder flotte områder for skogsfugljakt, samt li- og fjellrypebiotoper.

På 26.000 dekar av det som inngår i terrenget er jaktretten eksklusiv. Det kan jaktes med inntil fire gevær og 2 hunder.

 

Terrenget er til dels kupert og dersom man ønsker å utnytte hele området er det en fordel å være i grei form. Det er gode skogsfuglbiotoper i terrenget men også li- og fjellrypeterreng. Vi anbefaler likevel ikke Horstadmarka til jegere som ikke har interesse av å jakte skogsfugl.

På deler av fjellryggen som skiller Horstadmarka fra Terråkmarka og terrenget som ligger rundt Terråk kan man møte andre jegere. I resten av terrenget er jaktretten eksklusiv.

 

Hytte inkludert

Bosted i husvære med historisk sus, med plass for inntil 8 personer i «Sveitserhuset» er inkludert ved leie av jaktfeltet.

Huset disponeres i periode 1, fra kl. 14.00 den 9. september, til kl. 12.00 den 17. september. I periode 2, fra kl. 14.00 den 17. september, til kl. 12.00 den 24. september.

 

Sveitserhuset ble bygd i 1875 og er stort sett totalrestaurert tilbake til hvordan det var på 1800-tallet, med antikke møbler, tidsriktige tapet og farger etc. Huset har eget bibliotek og carambolerom (type biljard). Boareal er drøye 200 m2 og det er 8 sengeplasser. Kjøkken og bad er moderne. Oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Huset har egen parkeringsplass, balkong og hage. Gangavstand til butikk og gjestegård med serveringsmuligheter. Dette er et flott husvære med historisk sus midt i Terråk sentrum, kun 15 minutter i bil fra Horstadmarka.

 

Betingelser for leie

  • Jaktfelt leies ut for angitt periode.
  • Inntil 4 gevær tillates ved leie. Nærmere angitt til opp til fire jegere med to hunder.
  • Feltleier er ansvarlig for å oppgi navn og adresse på jegerne som skal jakte på feltet. Dette skal skje innen 1. september i jaktåret. Feltleier må samtidig påse at det legges med dokumentasjon som viser at alle som skal jakte, har betalt jegeravgiften og at hunder som skal benyttes, har godkjent aversjonsbevis (hund/sau).
  • Plahtes Eiendommer fastsetter en tillatt kvote. Kvoten skal være fastsatt innen utgangen av august hvert år i leieperioden.
  • Det er tillatt å felle skogsfugl, hare og annet småvilt på leiefeltet, såfremt særskilte begrensninger ikke er innført som følge av svake bestander.
  • All fangst skal registreres og innrapporteres til Plahtes Eiendommer.
  • Feltleien skal sikres via underskrevet kontrakt mellom utleier og leietaker. Plahtes Eiendommer utformer kontrakten.
  • Framleie av jaktfeltet er ikke tillatt.

 

 

Tilbyder

Plahtes Eiendommer

v/ Emil Jamtfall

Tlf. (+47) 988 44 334  | E-post: emil@plahte.no

 

Se bilder fra Horstadmarka