Meråker ­Brug ­– ­Store ­opplevelser ­i ­trøndersk ­natur

Meraker Brug har lange tradisjoner med å tilby skreddersydde jaktpakker med svært høy standard. En jakt hos Meraker Brug er tilpasset den enkelte jeger med fokus på den gode jaktopplevelsen og et […]

Meraker Brug har lange tradisjoner med å tilby skreddersydde jaktpakker med svært høy standard. En jakt hos Meraker Brug er tilpasset den enkelte jeger med fokus på den gode jaktopplevelsen og et minneverdig opphold. 

Med store og imponerende jaktmarker, nydelig natur og rike viltbestander ligger alt til rette for at du, gjerne sammen med gode venner og kolleger, får oppleve en minnerik jakt og samtidig nyte komfort og avkobling.


Elgjakt

Meraker Brug tilbyr eksklusiv og tilpasset elgjakt i et 500 000 daa stort område med stor elgbestand.  Jegere får oppleve spenning og nære møter med skogens virkelige storvilt i følge med egen jaktguide og hund, hvor det jaktes med løshund. Jakten akkompagneres med opphold i ærverdige omgivelser med høy standard på bosted og servering. Alt er tilrettelagt for at du skal få den beste jaktopplevelsen!


Under jakten vil du som jeger følges opp av en egen jaktguide med hund hvor du får oppleve løshundjaktens spenning. Jakten skjer i et stort og meget variert jaktterreng som inneholder svært attraktive biotoper for viltet. Alt fra tette plantefelt, urskog, og åpne partier med myr, til furuskog omkranset av fjell gir godt beite og gode gjemmesteder. Området er kjent for å ha en produktiv elgbestand.


Under oppholdet bor man  i ærverdige omgivelser på Brugetsgården eller Renaa Gård der innlosjering og servering holder høy standard. Maten som serveres er lokal og tilberedt av dyktige kokker.


Hos Meraker Brug er alt av kost og losji, erfarne jaktguider og hunder er inkludert. Kontakt Meraker Bruk for mer informasjon og booking.


Video: Guidet elgjakt på Meraker Brug.


Rypejakt med store muligheter

Hos Meraker Brug kan du leie fine småviltterreng i flott natur, med eller uten hytte, for perioder eller for hele sesongen. Meråker Brug har mange flotte hytter av ulik standard som leies ut sammen med rypeterreng. De fleste terrengene har jaktmuligheter rett ut fra hytta.


Hos Meråker Brug kan du oppleve guidet rypejakt, eller du kan få tilrettelagt jakt med bevertning, erfarne guider og hunder for de som ønsker det. Meråker Brug har ulike muligheter for innlosjering, og mange flotte hytter som ligger fint til i terrengene. Ta kontakt for en skreddersydd opplevelse.


Video: Rypejakt på Meraker Brug


Kontaktinformasjon

Meraker Brug

Tlf. 74 81 49 00  | E-post: post@merakerbrug.no  |  Følg på Facebook


Se bilder fra Meraker Brug